Banken

Banken

Banken zijn tegenwoordig onmisbare zitmeubels voor in je woonkamer. Na een lange productieve dag is er niets fijners dan om lekker neer te ploffen op je comfortabele bank. In de avond lekker languit liggen en je favoriete tv-programma kijken onder het genot van een drankje. Voor het kiezen van een bank is het van belang eerst na te denken over het materiaal van de bekleding van de bank. Zo zijn er banken verkrijgbaar in diverse stofgroepen, kunstleer of leer.  Naast de bekleding is het ook belangrijk om de juiste kleur en vorm van de bank te kiezen.

In de categorie banken zijn er vele mogelijkheden uiteenlopend van een 2-zits, 2,5-zits, 3-zits bank of een hoekbank.

Maak je keuze uit de vele soorten bankstellen

Thuis24 biedt een breed scala aan bankstellen verdeeld over diverse kleuren, stofgroepen, leer, kunstleer en designs. De kans is dus groot dat je jouw type bankstel zult vinden. Of je nu van modern, klassiek, landelijk of romantisch houd, Thuis24 heeft het allemaal!
Een van de veel voorkomende opstellingen van bankstellen is de combinatie van een 2-zits en een 2,5-zits bank. Een groot voordeel van deze combinatie is dat er meestal genoeg ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een bijpassende fauteuil. Heb je een royale woonruimte en wil je die ruimte goed benutten door het plaatsen van een bankstel? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een combinatie van een 2,5-zits en een 3-zits bank.

Het materiaal van bankstellen heeft naast een sfeer bepalende factor ook een andere eigenschappen. Kunstleer zorgt voor een tijdloze, authentieke en chique uitstraling en is erg makkelijk te onderhouden. Een bankstel van stof geeft  je woonkamer een warm karakter en zit daarnaast erg comfortabel.

Bestel makkelijk, veilig en snel bankstellen op Thuis24.nl

Heb je geen zin om een (te) drukke woonboulevard te bezoeken en daarvoor eerst lang te moeten rijden? Geen probleem. Bekijk, kies en bestel je bankstel vanaf je huidige bank. Thuis24 beschikt over een beveiligde verbinding (SSL) waardoor je veilig kunt betalen. Daarnaast worden alle bestellingen vanaf €100,00 gratis bij je thuisbezorgd!

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina