Hal

Hal - Gang

De hal is de ontvangstruimte van je huis. Thuis24 helpt je graag bij het samenstellen van de benodigdheden die van je hal weer een warm welkom maken.

De eerste ontmoeting, omhelzing en begroeting nemen plaats als bij iedereen, in de gang. Vaak wordt de eerste indruk van je huis hier gewekt. Geef toe, een stoffige entree maakt nou niet echt een eerste goed indruk voor je gasten. Op Thuis24 vind je alles om je gang van a tot z in te richten met onze meubels en woonaccessoires.

Halmeubel

Een halmeubel is een relatief smal en compact meubel die niet veel ruimte in beslag nemen om zo het looppad niet te onderbreken. Neem bijvoorbeeld een schoenenkast. Een schoenenkast is een erg handig en functioneel meubel om al je schoenen buiten het zicht netjes op te bergen. Daarnaast is een commode een erg functioneel meubel die relatief weinig ruimte in beslag neemt maar toch veel opbergruimte te bieden heeft. Handig om bijvoorbeeld voor in de winter je handschoenen, sjaals en mutsen in op te bergen.

Kapstok

Denk je aan een hal, dan is het eerste woord waar vaak aan gedacht wordt, de kapstok. Een kapstok is een belangrijk onderdeel van je hal en zorgt ervoor dat jassen niet langer over de trapleuning hoeven te hangen. Op Thuis24 vind je een breed aanbod van kapstokken in diverse designs, maten en kleuren.

Woonaccessoires

Naast jezelf aankleden vraag je hal af en toe ook om de nodige accessoires. Een paraplubak is een handige accessoire dat niet alleen decoratief is maar ook zeer praktisch. Vergeet vooral niet kleur aan te brengen aan je hal. Dit doe je naast behang en verf ook met leuke kleurrijke woonaccessoires die je bij Thuis24 kunt vinden. Een prachtige wanddecoratie op een kale wand kan je hal al enorm opfleuren.

 

18 Artikel(en)

per pagina

18 Artikel(en)

per pagina