Kapstokken

Kapstok Kopen bij Thuis24.nl

Grote collectie kapstokken

Hang al je jassen in de hal netjes op met een kapstok van Thuis24. Hier vind je veel kapstokken in vele designs, afmetingen, kleuren en materialen. Laat je inspireren door ons aanbod en kies jouw ideale kapstok.

Kapstok - kleine ruimtes

Wanneer je niet veel ruimte hebt in de hal maar toch je jassen netjes op wilt hangen kun je een keus maken uit een kleinere variant kapstok op Thuis24. Een kleinere kapstok neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk te monteren. Het grote voordeel van een kleine kapstok is dat je ruimte over houdt voor bijvoorbeeld leuke woonaccessoires om je hal op te fleuren.

Kapstok -  middelgrote ruimtes

Een geschikte kapstok voor de middelgrote ruimte is de wandkapstok. Dit is een kapstok die weinig ruimte in beslag neemt en handig te monteren is. Ook is een kapstok voor de middelgrote ruimtes verkrijgbaar in verschillende kleuren, designs en materialen. Neem bijvoorbeeld een mooie design kapstok van ons huismerk Davidi Design of van Spinder Design.

Kapstok - grote ruimtes

Een staande kapstok wordt vaak geplaatst in grote ruimtes. Een staande kapstok leent zich perfect voor het ophangen van lange jassen. Daarnaast wordt een staande kapstok vaak uitgevoerd met paraplubak. Neem bijvoorbeeld een prachtige RVS staande kapstok van Davidi Design. Dit zijn kapstokken van hoogwaardige kwaliteit waardoor je lang plezier zult hebben van je kapstok.

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina