Kasten

Kasten in vele soorten en maten

Boekenkast

De meest bekendste kast is de boekenkast. Status en elegantie zijn de meest kenmerkende eigenschappen van deze kast. Dikke planken maakt het uiterlijk van een boekenkast bepalend. Het is niet alleen steviger, de kast ziet er ook stijlvoller uit. Dit betekent niet dat een boekenkast met dikkere planken een betere kast is dan de slankere uitvoeringen. Robuuste kasten hebben immers meer ruimte nodig terwijl een slanke boekenkast met minder ruimte evenveel boeken kan dragen.

Opbergkast

De naam zegt het al. Een kast waar je je spullen in opbergt. Net als alle andere kasten is ook de opbergkast in vele uitvoeringen verkrijgbaar.
Opbergkasten zijn niet alleen praktisch maar ook een fraaie toevoeging aan het interieur. Voor de lage varianten blijft er genoeg ruimte over om er leuke spullen zoals fotolijstjes of stijlvolle woonaccessoires op te zetten.

Roomdivider

Een roomdivider gebruik je om een kamer in verschillende delen te scheiden. Daarnaast is een roomdivider een prachtig decoratief maar vooral praktisch element verkrijgbaar in vele kleuren en designs. Laat je inspireren door de vele fraaie roomdividers op Thuis24

Vitrinekast

Wanneer je op zoek bent naar een kast om je serviesgoed in op te bergen, maak je bijvoorbeeld gebruik van een vitrinekast. Een vitrinekast wordt vaak gezien als de diamant van je huis. Naast je serviesgoed kun je een vitrinekast ook leuk inrichten met diverse kleurrijke woonaccessoires. Thuis24 heeft een groot aanbod van vitrinekasten in vele uitvoeringen. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit staande maar ook hangende vitrinekasten in diverse woonstijlen.

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 43

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 43

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3