DaViDi Design

DaViDi Design

Ons huismerk - Modern & Design

Meubels van DaViDi Design

Davidi Design is ons huismerk waar je meubels en woonaccessoires kunt vinden die aansluiten bij een moderne inrichting. De grote collectie van Davidi Design kenmerkt zich door de strakke vormgeving waardoor deze meubelen uitstekend tot hun recht komen in een modern interieur. Het kleurgebruik van Davidi Design richt zich voornamelijk op het gebruik van hoogglans wit en hoogglans zwart dat resulteert in een prachtige glanzende uitstraling die vrijwel in ieder interieur zal doen stralen. De meubels van Davidi Design zijn opgebouwd uit degelijke materialen en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn de meubels van Davidi Design zeer betaalbaar.

Verlichting - Lampen van DaViDi Design

Naast de prachtige collectie meubels heeft Davidi Design ook oog voor prachtige lampen die naadloos aansluiten op de laatste trends op het gebied van woninginrichting. Elke lamp heeft zijn eigen karakter door het gebruik van verschillende materialen zoals metaal, glas en stof. Ben je op zoek naar een tafellamp, kroonluchter, industriele lamp, hanglamp, tafellamp of een plafondlamp? Dan zal je bij Davidi Design niets te kort komen. 

Kapstokken van DaViDi Design

Om het pakket compleet te maken vind je op Thuis24 naast de prachtige collectie meubels en verlichting design kapstokken in uitgevoerd in diverse materialen, afmetingen en kleuren. Van staande kapstokken tot hangers, alles zul je vinden op het gebied van betaalbare design kapstokken van Davidi Design.

Design hoeft niet duur te zijn

Davidi Design is ons paradepaard als het gaat om betaalbare design meubels, kapstokken en verlichting van uitstekende kwaliteit. Overtuig jezelf door een kijkje te nemen in de prachtige collectie van Davidi Design en je zult versteld staan van de unieke prijsstelling die Davidi Design te bieden heeft. 

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 102

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 102

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5