Impact Interior

Impact Interior

Naast Davidi Design behoort Impact Interior tot het huismerk van Thuis24.nl. De meubels en verlichting van Impact Interior zijn zeer betaalbaar en kwalitatief hoogstaand. De gigantische collectie loopt uiteen van klassiek tot modern & design. Impact Interior heeft alles om je woning van a tot z in te richten met de mooiste trendy meubels, verlichting en woonaccessoires.

Impact Interior - verlichting

Maak kennis met de enorme collectie verlichting van Impact Interior. Of je nu op zoek bent naar een prachtige klassiek vormgegeven kroonluchter of een moderne hanglamp. Impact Interior zal je niet teleurstellen. Alle lampen zijn opgebouwd uit hoogwaardige materialen waardoor de levensduur van de lampen hoog ligt.

Impact Interior - Eetkamerstoelen

Net als verlichting lopen de stijlen van eetkamerstoelen uiteen van klassieke stijl tot modern & design. Ben je op zoek naar betaalbare, trendy eetkamerstoelen van hoogwaardige kwaliteit? Zoek dan niet verder en bestel jouw favoriete eetkamerstoelen van Impact Interior.

Impact Interior - Tafels

Bartafels, eetkamertafels, hoektafels en bijzettafels. Wederom een ontzettend groot aanbod in alle woonstijlen. Bekijk de prachtige collectie tafels van Impact Interior uitgevoerd in diverse materialen, kleuren en afmetingen voor een betaalbare prijs

 

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.