RUILEN EN RETOURNEREN

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop. Bij Thuis24.nl heeft u 14 dagen retourrecht om zonder enige opgave van redenen uw artike(en) te retourneren. Na annuleren van uw bestelling heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw artikel(en) te retourneren. Het artikel dient stevig verpakt te worden en in de originele doos te worden geretourneerd. 

Let op: ruilen of retourneren geldt alleen voor consumenten die de aankoop gebruiken voor persoonlijk gebruik. Dit geldt niet voor aankopen die gedaan zijn voor zakelijke doeleinden. Denk hierbij aan freelancers, zelfstandigen of eigenaren van een bedrijf.

AFHANDELING RETOUREN

Na ontvangst en controle van uw retourzending zal het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening. 

WAT MOET IK DOEN OM MIJN ARTIKEL(EN) TE RETOURNEREN?

  1. Download ons retourformulier en vul deze volledig in
  2. Voor een vlotte afhandeling vragen wij u een kopie van de factuur bij te sluiten.

VOORWAARDEN

  1. Het artikel is compleet, inclusief alle toebehoren
  2. Artikelen door u zelf samengesteld kunnen niet worden geretourneerd
  3. Het artikel dient in een zo oorspronkelijke, originele staat te worden geretourneerd
  4. Vanwege hygiënische redenen worden artikelen zoals kussens niet retourgenomen. Mits deze verzegeld / gesealed zijn.


Voldoet uw retourzending niet aan bovengenoemde voorwaarden, dan wordt uw retourzending ter afhaling in ons magazijn geplaatst. In overleg kan de retourzending worden teruggestuurd. Hiervoor zijn de transportkosten voor eigen rekening.

KOSTEN

Wanneer u een artikel wilt retourneren, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van uw retourzending. Mocht er sprake zijn geweest van een fout door ons gemaakt waardoor u niet heeft ontvangen wat u heeft besteld, dan zullen wij de kosten voor de retourzending vergoeden. Uiteraard kan u uw retourzending zelf naar ons magazijn brengen. Hiervoor is het raadzaam om dit vooraf te bespreken met een van onze medewerkers.

TERUGBETALING

Na ontvangst en controle van uw retourzending wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de eventueel gemaakte verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. Wij betalen niet terug d.m.v. een cadeaubon of contanten.

GA ZORGVULDIG OM MET UW ARTIKEL(EN)

Gedurende de zichttermijn van 14 dagen is het aan te raden zorgvuldig om te gaan met uw artikel(en). Mocht u binnen dit termijn besluiten één of meerdere artikelen te retourneren, dan dient u deze zelf te demonteren en onbeschadigd in de originele, tevens onbeschadigde originele verpakking aan ons te retourneren.