Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen - ontzettend veel keus!

Bij het inrichten van je eetkamer is vaak waar je het eerst aan denkt, de keuze van eetkamerstoelen. De eetkamer is de plek in huis waar misschien wel de meeste gesprekken plaats vinden en waar je heel wat uurtjes doorbrengt. Dan zijn comfortabele eetkamerstoelen een belangrijk onderdeel van je eetkamer.
Eetkamerstoelen zijn er in talloze stijlen, afmetingen, kleuren en materialen te vinden. Zo zijn er eetkamerstoelen in moderne, landelijke, klassieke stijlen te vinden. Eetkamerstoelen worden daarnaast uitgevoerd met of zonder armleuningen en wieltjes. Kortom, ontzettend veel keus.

Eetkamerstoelen - Modern & Design

Modern & Design eetkamerstoelen kenmerken zich vooral door de toepassingen van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Vaak hebben deze eetkamerstoelen een strak design met een open vormgeving. Een groot voordeel van deze materialen is dat de eetkamerstoelen vaak erg ligt zijn waardoor ze erg gemakkelijk te verplaatsen zijn. Neem bijvoorbeeld de eetkamerstoelen van kunststof. Deze eetkamerstoelen zijn erg makkelijk schoon te maken en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Wil je extra zitcomfort? Dan is de beste keuze een eetkamerstoel uitgevoerd in stof of (kunst)leer.
Een trend op dit moment zijn retro eetkamerstoelen uitgevoerd in diverse kleuren en materialen. Ook worden tegenwoordig veel kleurcombinaties toegepast voor het kiezen van eetkamerstoelen. Wanneer je bijvoorbeeld zes eetkamerstoelen wilt, is het erg leuk om twee eetkamerstoelen in een andere kleurtint te nemen. Op deze manier creëer je een speels maar vooral een trendy effect.

Eetkamerstoelen - Landelijk & Romantisch

Landelijke & Romantische eetkamerstoelen zijn vaak uitgevoerd in een wat klassiekere stijl. Kenmerkend voor deze eetkamerstoelen is dat ze doorgaans een warme en doorgeleefde uitstraling hebben. Veel voorkomende kleuren voor deze eetkamerstoelen zijn grijs, bruin, beige en taupe. Een groot voordeel van eetkamerstoelen uitgevoerd in een landelijke en romantische stijl is dat ze makkelijk te combineren zijn met ander meubilair in de eetkamer.

Eetkamerstoelen - Stoer & Lifestyle

Deze eetkamerstoelen worden vaak gemaakt van materialen in de meest pure vorm. Ruw, ongepolijst, schrammen op het leer en onbewerkt staal. Door het gebruik van deze materialen geven deze eetkamerstoelen een prachtig natuurlijk uiterlijk en zijn daarom een goede aanvulling op een authentiek interieur. Veel eetkamerstoelen uitgevoerd in deze woonstijl worden vaak opgebouwd uit een metalen frame gecombineerd met een (kunst)leren zitvlak waardoor deze eetkamerstoelen een industriële look geven.

Eetkamerstoelen - Stijlvol & Klassiek

Stijlvolle en Klassieke eetkamerstoelen hebben doorgaans een tijdloos en elegant uiterlijk door het gebruik van gecapitonneerde rugleuningen en een brocante vormgegeven frame. Eetkamerstoelen in deze woonstijl zijn ware blikvangers in uw eetkamer en mogen gezien worden.

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 145

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 145

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5