Eettafels

Eettafel bestellen op Thuis24

De eettafel waarschijnlijk één van de meest gebruikte tafels in je huis. De eettafel vind je meestal terug in de keuken of eetkamer. Afhankelijk van de grootte van je gezin is de grootte van de eettafel zeer bepalend. Je wil tenslotte dat iedereen z'n eigen plekje krijgt aan de eettafel.

Een eettafel is vaak de uitblinker van je eetkamer en heeft om die reden een sfeerbepalende factor. Vaak stem je de rest van het meubilair in en rondom de eetkamer af op het materiaal en kleur van je eettafel. Ben je van plan je huidige eettafel te vervangen voor een nieuwe maar wil je de rest van de meubels nog even houden? Dan is het verstandig om een eettafel te zoeken die goed aansluit op het vorige. Zo zorg je ervoor dat de rest van het meubilair nog altijd goed aansluit op je nieuwe eettafel.

Eettafels zijn er in verschillende afmetingen. Een veelvoorkomende afmeting van de eettafel is 180 x 90 cm. Deze afmeting is ideaal wanneer je zes eetkamerstoelen aan je eettafel wilt plaatsen. Ook het materiaal van de eettafel varieert van kunsstof, glas en hout. Vooral het laatste is nog steeds erg populair.

Wanneer je kiest voor een eettafel uitgevoerd in hout, heb je keuze uit diverse houtsoorten zoals, eiken, teak, beuken en massief hout.

 

1 Artikel(en)

per pagina

1 Artikel(en)

per pagina