Industriele lampen

Industriele Lampen

Industriele lampen kenmerken zich door hun ruige, stoere en grove vormgeving. Op Thuis24 vindt je de mooiste, robuuste en stoerste industriele lampen in allerlei kleuren. Toon lef en hang twee industriele lampen boven je robuuste eettafel en geef je eetkamer een industriele look. Industriele lampen zijn afkomstig uit grote fabrieken rond 1750. De donkere fabrieken moesten goed verlicht worden. De industriele lampen uit deze tijd kun je je vast herinneren van de foto's van een fabriekshal met lange rijen industriele lampen. De grote, grove en stalen lampen hadden een grote lichtopbrengst dat in veel fabrieken een waardevolle toevoeging was. De industriele lampen hingen hoog waardoor de werknemers niet verblind werden door de krachtige lichtstralen. Door de jaren heen zijn de industriele lampen vervangen door tl-verlichting en verdween de industriele lamp naar de achtergrond. Gek genoeg zijn de industriele lampen na al die jaren weer tot leven gekomen en zijn tegewoordig erg trendy.

Industriele lampen - hanglampen boven je eettafel

Tegenwoordig worden veel eetkamers voorzien van industriele hanglampen. Een combinatie van twee naast elkaar hangende industriele lampen geven je eettafel een stoere en trendy uitstraling. Door het gebruik van de grove materialen zijn industriele lampen ware eyecatchers en zullen daarom niet snel onopgemerkt blijven. Door het combineren van stoer, modern en landelijk zijn industriele lampen toepasbaar in veel interieurs. Heb je bijvoorbeeld een moderne stijl en ontbreekt net dat ene stukje sfeer? Dan zijn wellicht industriele lampen de oplossing om juist die ontbrekende sfeer op te vullen.

Industriele lampen - vloerlampen

Naast de grote en stoere hanglampen zijn industriele lampen ook verkrijgbaar als vloerlampen. Deze industriele lampen zijn herkenbaar door de grote en grove uitstraling. Alle industriele lampen van Thuis24 kenmerken zich door de ruwe, grove, ruige en robuuste materialen dat niet alleen een trendy uitstraling geeft maar ook een stukje sfeer geeft aan je interieur. Heb je bijvoorbeeld een wand in beton look, dan zullen industriele lampen daarbij een goede toevoeging zijn. Neem een kijkje in onze grote collectie industriele lampen en selecteer jouw favoriet!

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 21 van totaal 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2